Posibil sa te opresti pe la 1.65, nu se stie, se poate sa cresti si mai mult. Fa sport, inot, baschet, stretching, poate te ajuta.
Eu am 1, 75 la 16 ani, acum 1 an ziceam ca nu mai cresc si totusi am mai pus 4 cm incet incet, si inca o sa mai pun probabil
Baietii cresc pana la 21 de ani, iar fetele pana la 18 parca sau ceva gen. Daca ai timp liber du-te pana la medic si fa-ti o radiografie, daca ai cartilaje deschise poti face inot si baschet si e posibil sa cresti lejer, insa daca le ai inchise iti recomand tot la fel dar si exercitii de stretching, deoarece ai sanse mai mici sa cresti si or sa-ti trebuiasca ceva exercitii sa stimuleze oasele.
Nu e neaparat de exercitii, desi e o idee.
Eu am 18 ani, aproape 19 si 1.90 m.
In clasa a9a eram cel mai scund din clasa, cred ca eram pe la 1.60 apoi am crescut treptat.
Exercitiile nu stiu cat iti stimuleaza oasele dar pentru mine cele mai benefice lucruri au fost odihna suficienta, lapte si alte surse de proteine (oua, carne, etc.) si putini factori de stres, avand in vedere ca in liceu am picat de tot cu invatatul, dar tu nu face asta.
Expunerea la soare ar mai fi un lucru. Eu bagam si cereale la greu, zilnic, mai mult de lenea de a face un mic dejun propriu zis mereu dar ajutau cu vitamina D care fixeaza calciul in oase.
Multa bafta si nu te stresa prea mult, cel mai probabil o sa cresti. Sunt momente in care imi doresc sa ma fi oprit la 1.70-1.80, urasc TICO-urile si Matiz-urile si tocurile joase de usi.
Irina_3296 întreabă:
Hitano_Gabit_1997 întreabă:
FurduiNelu întreabă: