anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani.
Psihiatrul mi-a recomandat "sedatif PC" cate o pastila de 3 ori pe zi pana ma duc la urmatoarea consultatie adica pe 7 februarie 2019.
Mie mi se pare cam ciudat sa iau timp de 3 luni ba chiar mai mult in fiecare zi cate 3 pastile.
Voi ce credeti?
Si mai credeti ca poate avea ceva reactii adverse acel medicament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este deloc ciudat, dimpotriva este foarte normal sa iei un tratament pe o perioada de 3-6 luni sau chiar 1-2 ani, mai ales cand este vorba de un tratament psihiatric.
Daca nu-l iei, situatia ta nu se poate ameliora si poti ajunge in spital, sau pe medicatie mult mai puternica.

| doctorandus a răspuns:

Nu te cred ca e psihiatru, poate e mecanic auto. Daca ar fi psihiatru si te-ar trata cu plante ar fi mai nebun ca tine.

| Ha0t1c a răspuns:

Probabil medicamentul e din plante si doar te relaxează, liniștește. Normal, consultatiile sunt lunare, iar schema de tratament variaza de la 6 luni la ani de zile. Dar fiindca esti mic, la tine e alta schema, cine stie. Ce simptome ai?

| Codsssd a răspuns (pentru Ha0t1c):

De prin luna mai am niste senzatii de irealitate si chestii de genul asta.
Initial mi-a dat PASSIFLORA dar nu pot sa inghit pastile asa ca mi-a dat sedatif pc