Salut! In primul rand, trebuie sa vrei cu adevarat sa pui ceva pe tine. Dorinta face totul sa se invarta. In al doilea rand, ai nevoie de o alimentatie bogata in proteine. In principiu, mananca orice iti pofteste inima, dar cu masura. Apucate si fa sport aproape zilnic. Stiu, la inceput e greu, dar dupa iti va fi doar incalzirea. Si anume, fa multe genoflexiuni si alte exercitii pentru picioare. De ce nu si fese? Nu incepe in forta, risti sa faci febra. Lucreaza cu usurelul. Exercitiul sa-ti devina relaxare. Nu-ti recomand alergatul intens, vei ramane slaba. Poti face putin cardio sa te mentii in forma. Daca imi vei asculta sfatul, vei ajunge la aspectul dorit. Sper ca te-am ajutat. Iti urez multa bafta!
Mancand sanatos si facand sport. Picioarele sunt nefolosite, de aceea esti slaba.
Se pot transforma in picioare frumoase daca actioenzi direct asupramuschilor lor prin: alergarea zilnica minim 5km/zi, sau "alergare" pe bicicleta, macar 10km/zi. de preferat in aer liber, daca nu, s epaote si la sala pe una ergonomica.
La fel cum nu poti slabi doar intr-o anumita parte a corpului, nu te poti ingrasa doar la picioare. Adopta o dieta bogata in proteine, fa sport, mai ales ceva ce-ti solicita picioarele, si vei reusi sa pui muschi.