| StingaLuisFlorin21 a întrebat:

am 14 ani si am 62 kg si 160 si ceva de cm. cand eram mai mic eram "chifteluta umana", dar acum arat mai bine, desi inca am burta. La varsta, greutatea, si inaltimea pe care o am sunt gras sau normal? ps ce exercitii pot face pentru a scapa de grasimea de pe burta, in afara de abdomene? si am observat ca "tatele" pe care le aveam, le-am transformat aproape in pectorali facand flotari, insa am observad ca prin flotari lucrez doar partea superioara a pectorali. ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| popesuion123 a răspuns:

Stai chill, esti potrivit. Daca vrei sa scapi de burta trebuie sa alergi mult si daca vrei sa faci "patratele" apuca-te de abdomene, dar fara alergat nu se poate scapa de burta.

0 răspunsuri: