| DenisStieJuca a întrebat:

Salut, am 14 ani și am înălțimea de 1, 49, va rog ajutați-mă sa ma înalț, sunt cel mai mic din clasa și ma batjocoresc toți ( vreau sa menționez ca tatal meu are aproximativ înălțimea de 1, 80 și mama mea, 1, 60).
Niște sfaturi cum sa cresc sau niște exerciții.
DAU FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anee1667 a răspuns:

Bună.
Nu te panica în ceea ce priveşte acest aspect.Trebuie să te apuci serios de un sport : handbal mai exact sau vollei. Unul dintre aceste sporturi te vor ajuta să te mai înalţi.

1 răspuns:
| christine99 a răspuns:

Sa practici un sport, sa alergi. Poti sa iei si suplimente de calciu. Sau intreaba-l pe tactu de ce nu si-a luat o femeie mai inalta. Oricum vei mai creste cel putin la inaltimea mamei tale, pana atunci trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti, nu le da prea multa importanta celorlalti ca au si ei defectele lor.