Daca nu vrei ochelari (desi ar trebui neaparat pentru binele si confortul tau in ceea ce priveste vederea) poti sa iti pui lentile de contact, care sunt mai scumpe si nu se vad.
Eu am miopie si port ochelari. Oricum sunt multe multe rame frumoase deci nu e o rusine sa porti ochelari. Unele rame si lentile sunt chiar moderne facute..designul..important este sa vezi tu bine.La tabla la scoala cum vezi? nu te deranjeaza?
Solutiile pe care le cauti tu nu exista, exista doar 3 solutii:ochelari, lentile de contact sau interventie chirurgicala(cu care scapi de tot)
Alege una din aceste solutii, nu mai astea sunt.
Si eu iti recomand sa porti ochelari.E neplacut sa nu vezi bine, stiu pe pielea mea.Sanatate
Multumesc mult pentru ajutor.La scoala vad destul de prost, dar am noroc pentru ca stau in prima banca, m-am pus odata in ultima banca de test si nu puteam sa vad scrisu' clar, trebuie sa ma stramb in toate felurile sa vad clar, pe cand colegii mei vedeau foarte bine de acolo.
Da tot de la Pc. am aceiasi problema. Cand am facut scoala de soferi, am fost obligat sa imi pun ochelari. Este miopie si nu se poate vindeca. Ochelarii ajuta, ca afectiunea sa nu se agraveze.
O sa ai nevoie de ochelari. Daca stai fara dioptriile potrivite, problema va degenera.