| imeowcookies a întrebat:

Am 14 ani si am strabism exterior si sufăr enorm de mult din cauza asta. Nu mai rezist deloc, toata lumea rade si e josnic. Am facut 2 operatii deja, pe la 4-5 ani. Se poate sa se agraveze sau sa scap de problema aceasta cu timpul? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu se poate agrava din cate stiu eu. nu ii baga in seama, cei care te accepta asa cum esti si tu problema asta inseamna ca te plac cu adevarat, si asta este un atu din punctul asta de vedere pentru ca nu o sa ai numai persoane false in jurul tau. Ei ar trebui sa se uite dincolo de aparente, iar daca pentru ei un defect la ochi inseamna un motiv de a iti bate joc de o persoana inseamna ca ei au o problema mai mare decat tine happy

| Doctorfishadi a răspuns:

De agravat nu cred, consulta un medic.Cat despre lume, nu mai pune la suflet, mare lucru ca rade ala si ala de tine, nu ii baga in seama! Un prieten adevarat nu o sa rada niciodata de tine.Tu pui la siuflet si din cauza varstei.In general oamenii nu stiu ce este aia suferinta, doar sa rada stiu.Eu am un frate autist si te inteleg perfect, si de fratele meu au ras multi, nu ai ce face.In zilele noastre doar sa furam, sa ne agresam si sa il vorbim pe la spate pe ala si pe ala.Incearca sa le explici prietenilor ca tu nu esti vinovat ca ai aceasta afectiune, si daca te supara vreunu vorbeste cu profesorii si cu parintii sa te ajute.Sa razi de cineva cu probleme inseamna lipsa de educatie si prostie.Da-i inainte si lasa-i sa zica ce vor ei, nu are ce sa te afecteze, iar ei vor ramane doar cu vorba si rasul.Iti doresc succes mult, te salut!

| Word89 a răspuns:

Pai se iau de tine pentru ca vad ca-i bagi in seama si ca pui la suflet toate dejectile lor. Incearca sa fi indiferent.

| brianafrumoasa a răspuns:

Gandeste-te ca o sa fie totul bine si sa nu-i bagi in seama pe cei care rad.
Sper ca am fost de ajutor!

| imeowcookies explică (pentru brianafrumoasa):

Usor de spus, cand se iau toti de mine.