| mariss a întrebat:

Salut, am 14 ani si azi de 2 ori am avut parte de 2 serii de intepaturi undeva in stanga in zona unde se aud bataile inimii sau putin mai jos. seriile erau formate din cateva intepaturi dureroase serios. azi nu am baut cola cafea energizante alcol sau ceva. m-am trezit tarziu, am muncit putin pe camp la adunat pe fan dar foarte putin. ce am? cum sa scap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Poti sa te linistesti.
Durerea descrisa nu suna a fi de cauza cardiovasculara. Asta nu inseamna ca nu trebuie exclusa.
Suna a iritatie nervoasa...genul de durere care se simte ca un soc electric si nu dureaza mult e caracteristica.
Ai fost bolnav in ultimele saptamani, viroze?
Daca persista sau se intensifica e bine sa mergi totusi la un cardiolog.

| mariss explică (pentru Holy2010):

Nu am fost bolnav, am facut vaccinul. adica sanatos tun nu stiu daca am fost candva dar totusi.

| Garielu a răspuns:

Daca nu se repeta intepaturile nu iti face griji prea mari s-ar putea sa nu fie cine stie ce.Dar daca te doare tare si intepaturile tin in jur de cateva ore si se repeta cel putin odata pe saptamana inseamna ca ai capatat o boala la inima. Daca sunt inofensive inseamna ca esti ori foarte stresat ori ai lipsa de calciu.Du-te si fa-ti un control, vei primi sigur medicamente in orice caz.