| Andreiiulian20 a întrebat:

Salut, am 14 ani și cred ca am o problema de sănătate, sau poate ma înșel. Ma gândesc ca am Fimoza, nu mi se "belește" penisul, nu ma încurca la urinare și nici nu mi se umfla capul. Nici la masutbare nu ma încurca. Nu ma incurca la nimic dar cred ca totuși e o problema de sănătate. Ce-i drept nu am ajuns la perioada de pubertate, nu am par la subraț. Oare trebuie sa fiu mai mare ca sa îmi pot "Beli" capul? Am văzut la prieteni mai mici ca îl au belit. Scap fara operatie, am auzit ca se da cu ceva creme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu-ti poti decalota penisul, inseamna ca ai fimoza, care retratata sau neoperata, duce in timp la complicatii.
Inca poti urina fara probleme, pentru ca nu au aparut complicatiile, doar odata cu cresterea lui, vor apare si problemele.
Daca mergi acum la medic (urolog) poti scapa si tu fara operatie, cu niste creme intr-adevar, dar si o tehnica de masaj ajutatoare, care iti va permite decalotarea completa.

| GdX a răspuns:

Copile, ai o problema. Ma mir ca parintii tai nu te-au dus la medic de mic. Mergi la un medic urolog pentru ca inca esti mic si poti scapa de complicatii.