| EdLore a întrebat:

Salut, am 14 ani si de ceva ani am avut si inca am anemie. Nu prea mancam cine stie ce, mai mult fast food si alte prostii. De curand am facut niste analize de sange si ma ingrijorez rau! Mi-au iesit urmatoarele:
- limfocite 65.30% (recomandat 20-45%)
- neutrofile 23.80% (recomandat 50-75%)
- hemoglobina 13.80 (recomandat 14.0-17.5)
- distributie erictrocitara 15.80 (recomandat 11.5-14.0).
Deci limfocitele foarte ridicate si neutorfilele scazute. E semn rau? Tin sa mentionez ca am avut unele ameteli cand ma ridicam brusc din pat uneori si ma cam doare capul + intepaturi de inima cand alergam sau mai radeam foarte tare.
Va rog sa raspunda cineva care se pricepe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| GabrielGL a răspuns:

Poate sa raspunda si un cineva mai puti expert, mai intai de toate la varsta asta ai parinti, ar trebui ca ei sa se preocupe si sa iti zica ce e bine si ce e rau, in caz ca ei nu sunt la steptarile tale u ar trebui sa anulezi fastfoodurile si sa mananci si sa bei santos pentru binele tau daca la varsta asta ai probleme e rauu fa miscare alearga in parca unde nu e asa multa poluare, fa sport in camera ta aeriseste inainte si sterge praful pentru a nu l inhala ....ar fi multe de zis poti reveni la normal fara pastile esti tanar si organismul poate...