| Imp5k a întrebat:

Am 14 ani si dintr-o data m-am pomenit cu o durere de dinte (nici masea nici canin, mai exact din partea stanga; partea inferioara). Mentionez ca ma doare doar atunci cand apas lateral si nu de fiecare data, ci sunt vreo 2-3 momente pe zi cand ma doare. Care este problema si ce pot face pentru a o rezolva? Astept un raspuns, thx happy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vlelupu a răspuns:

Intre tine si utilizatorul Nlj3 exista o "ingemanare" perfecta. Ieri ii raspundeam acestuia pentru aceeasi problema, expusa identic din perspectiva varstei, suferintei si exprimarii ("nici masea, nici canin, din partea inferioara). Sfatul iti va fi de folos si tie, daca nu esti unul si acelasi personaj:
http://www.tpu.ro/......-de-langa/

| Imp5k explică (pentru Vlelupu):

Am avut ceva probleme cu contul, asa c-am facut altul; si da sunt acelasi big grin

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat