| Marius_Pîrvulescu_2000 a întrebat:

Salut,am 14 ani si doresc sa imi ingrijesc dintii si cariile pe care le am in momentul acesta.Am 3 masele cariate sparte, un dinte care se macina nu este grav si in rest cateva masele care prezinta mici carii care nu au ajuns la nerv si care se pot trata foarte usor.Intrebarea mea este, se pot rezolva usor la un dentist cu experienta care a mai rezolvat asemenea lucruri? Cat a costa? La toamna trebuie sa imi pun aparat dentar, mi-a zis sa imi rezolv toate problemele la dinti si sa revin la ea sa imi pun aparatul dentar.O sa dureze mult acest proces? O sa imi fie afectati dintii sanatosi pe care ii am acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu iti vor fi afectati dintii, nu stiu exact cat costa, depinde mult de dentist. Cel mai bine ar fi sa cauti unul si sa te interesezi. Nu dureaza mult, depinde de carii. Ar putea sa ti le rezolve pe toate deodata, dar nu e recomandat.

| sierra1 a răspuns:

Nu merge așa. Pune aceleași întrebări stomatologului când ești pe scaunul lui de tratament și după ce ți-a inspectat gurița.