anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 14 ani și fac antrenamente de box acasă, de când m-am apucat de sport (7/8 luni) m-am accidentat la încheietura dreapta de vreo 6/7 ori si la încheietura stânga 1 data, nu prea am luat in seama pentru ca in 3/4 zile îmi trece, acum am o sensibilitate la încheietura dreapta, adică ma accidentez mai repede, credeți ca este ceva grav?
Va rog sa ma lămuriti (nu doresc răspunsuri de genul: du-te la medic!)
Țineți cont ca atunci când ma accidentez ma doare încheietura când pun mana in poziție de flotare sau când pun pumnul in semn de like.
Nu știu dacă sa o consider accidentare pentru ca mai am prieteni care sunt de seama cu mine și le trece durerea mai repede (1/2 zile) și ei continua antrenamentele.
Credeți ca este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa faci asta la o sala de box. Cu un antrenor. De-aia te accidentezi, ca faci acasa, dupa capul tau.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat