| GuN7h3R a întrebat:

Salut, am 14 ani si in jur de 1.67m si cam am probleme cu sanatatea de ceva timp, cand ma refer la sanatate as vrea sa zic despre grasimile din corpul meu.

Am fost odata la farmacie sa ma cantaresc iar cantarul mi-a aratat 85kg si nu stiu ce as putea sa fac ca sa slabesc, ca nu mai incape nici o haina pe mine.

Afara nu pot sa ies deoarece am parinti destuli de stricti si nu fac miscare foarte multa, iar la domeniul de mancare mananc destule dulciuri si in casa se fac destule prajeli si uneori nu pot sa nu stau cu ai mei la masa sa mananc si sunt rugat adeseori, daca gust putin imi creste apetitul si mai tare.

Ati putea va rog frumos sa imi spuneti o dieta sau ceva care sa imi taie pofta de mancare?

Daca ati ajuns pana aici lasati un raspuns happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La 14 ani si 1.67m ar trebui sa ai intre 55 si 60kg.
Este clar ca 85kg este foarte mult, fiind deja in categoria de obezitate 1.
Apucat-te serios de un sport si elimina din viata ta: dulciurile, painea, cerealele, pizza, pasta si sucurile.
In felul acesta, poti slabi cam 1 kg pe saptamana.