In primul rand n-ai de ce sa-ti faci griji pentru inaltimea ta, chiar este normala pentru varsta ta, dar pentru ca tot este vara, inoata cat mai des posibil, pana incepe scoala.
In privinta integrarii tale printre viitorii colegi, iar nu trebuie sa-ti faci probleme. Sincer, nu cred ca este necesar sa te bagi pe gatul altora cu forta, mai bine lasa lucrurile sa decurga normal. Mai bine sa fi asimilat de o gasca pentru felul tau de a fi, dacat sa te prefaci intr-un personaj, in pielea caruia nici macar tu sa nu te simti bine. Căci stii cum e vorba aceea, "cine se aseamana, se-aduna", iar daca vei fi simpatizat de un anumit grup, apropierea se va produce in mod firesc.
Eu am prieteni de peste 20 de ani, de pe vremea liceului, prieteni pe care nu i-am "fortat" sa ma placa, dar au ajuns sa ma iubeasca atat de mult, incat prietenia noastra a putut sa reziste atat de mult timp, si cred ca inca va mai rezista.
In consecinta, valoarea ta ca si om isi va spune cuvantul, si nu "jocul de scena".
Fii tu insuti, si vei castiga prieteni pe viata!
Fi mai haios la ore dar in limita bunului simt! E o chestie testata sa stii nu de mine, de colegi
Nu-ti mai face atatea griji! Oamenii care ar rade de tine din cauza acestor lucruri nu merita nicio atentie. Oamenii valorosi te vor aprecia indiferent de inaltime.
La 14 ani esti inca in crestere si n-o sa rada nimeni de tine, s-ar putea sa ai colegi mai scunzi ca tine.
Trebuie sa fi tu insuti, nu trebuie sa atragi atentia nimenui cat despre cei care ar putea sa rada este evident ca nu au nimic in cap si nu ar trebui sa ii bagi in seama. Incearca sa fi comunicativ si sa te intelegi bine cu cat mai multe persoane. Bafta
Uite un sfat sa cresti: te legi la picioare de un stalp si apoi rogi pe cineva sa te traga de limba! acum nu te supara a fost o gluma! si eu sunt intr-a XI-a si am 1.65 dar nu rade nimeni de mine!