Păi nu iti face implant deoarece esti tanar si se va vedea urat la anii tai dintele fals.
Eu am dat 150lei pe carie, pe canal (cu tratament) si mi-a pus pivotul in banii aceea.
Deci nu ti face griji ca va costa mult.
Cauta un stomatolog ca lumea! Si mergi la el. Nu te du la oricine, eu am mers la o idioata ce mi-a stricat tot dintele, la un tip cica bun, conform spuselor unchiului meu-clientul lui - ce s-a dovedit a fi un stomatolog lud si tampit ce mi-a scos o masea perfect sanatoasa. Am tot dat peste tampiti, deci ai grija!
Eu merg în Constanța mi-a curățat o carie care era destul de adâncă plus îmi plesnise și dintele și mi-a reparat tot și e și foarte ieftin bunicu și-a făcut un implant dentar complet și a dat doar 1.200 Ron și cred că dacă pentru toată gura e doar atât apăi pentru un pivot amărât
Mergi la stomatolog sa vada despre ce este vorba. Daca asta este cea mai mare problema a ta - ca vor rade colegii de scoala, inseamna ca esti fericit...
"Salut am 14" ai 14 dinti care se misca s-au doar unu singur. In acest caz poti sa te sinucizi.
In afara de, dentist nu ai nici o solutie oarecare!
numai el poate sa determine care e problema
iar daca nu te duci o sa iti cada dintele
din pacate implantul costa de ustura, ceva de gen minim 800eu din care pivotul costa vreo 600eu... minim, si vreau sa spun EURO, NU LEI
https://www.implantodent.ro/implantul-dentar/pret-implant-dentar/
"Implant dentar (600 – 2500 euro) + Bont protetic (80 – 500 euro) + Coroana (150 – 1000 euro) = 830 – 4000 euro"
solutii alternative sunt: poate sa iti puna o punte intre dintii de langa care sa acopere dintele lipsa, si care costa 3-400eu
ce se intampla daca iti cade dintele si nu te duci la dentist:
1. o sa arati ca baba cloanta fara dinti
2. dintii de langa si din dreapta si din stanga o sa se aplece si in timp o sa cada si ei... SERIOS!
Mergi urgent la stomatolog și o să rezolve. Până atunci să nu consumi alimente care trebuiesc mestecate. Mult noroc!
Nu mai mânca nimic ce necesita sa mesteci, du-te imediat la stomatolog.
Si mie mi se misca chiar tare, mi-a băgat un pivot, de atunci au trecut 2 ani și nici o problemă nu am mai avut.
Nu-ti fie frica de dentist, tehnologia e foarte avansată nu o sa simti nimic.
Nu mie frică de dentist mie frică de implant dar cât ar costa un pivot
Dar prețul pivotului depășește 500 lei?
Eu zic se mișcă cu totul adică tot dintele nu e cariat sau ceva
Dar cum merge procedura dă gaură în coroană pune pivotul să viseze dinte și pune o mică plombă unde a făcut sau cum
Păi nu iti face implant deoarece esti tanar si se va vedea urat la anii tai dintele fals.
Eu am dat 150lei pe carie, pe canal (cu tratament) si mi-a pus pivotul in banii aceea.
Deci nu ti face griji ca va costa mult.
Du-te la dentist mane. Si el o sa stie ce verdict sa iti dea. nu intra in panica. si eu cand eram mai mic mi-a cazut un dinte si credeam ca ii permanent dar de fapt nu era lol si mi-a crescut altul. Dar in orice caz du-te cat mai repede la dentist
Noob asta e permanent e primul pe care l-am schimbat
Nu iti face nimeni implant la 13-14 ani cati ai tu. pentru ca tu esti inca in dezvoltare mandibula si craniul inca se dezvolta. dupa 22 de ani iti poti face implanturi. doamne
Niggga varmiu avea 14 și ia făcut un implant că îi căzuse același dinte permanent
Cine stie ce implant si-a facut el. Nu ai voie sa faci implanturi cu suruburi pana nu ai peste 20 de ani. Doamneeeee ce copil.
Eu zic sa mergi la un dentist și să vezi ce spune el. Poate fi posibil că se clătină din cauza că s-a dilatat gingia, poate ți-o poate strânge înapoi cumva sa nu se mai clatine.