| YoyoAli1234 a întrebat:

Salut! Am 14 si știu ca e o intrebare mai ciudata dar am senzații ca raman fara aer si nu imi ajunge destul aer sau ceva de genul sau doar ma panichez eu rar pentru ca nu mi se întâmplă des, fac sport in fiecare zi(nu excesiv) nu mananc mult, nu fumez si nici nu beau, doar ca cateodata mai ai senzația ca ma sufoc. In rest altceva nu am nimic si nu stiu ce ar trebui sa fac sau poate am atac de panică, am vorbit cu părinții mei si mi-au spus ca este ok si serios câteodată ma mai panichez si zic ca nu am aer dar de fapt eu am aer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ioana3432B a răspuns:

S-ar putea să ai sinuzita sau ceva de genul. Poate ți se mai blochează o nară și din cauza asta respiri mai greoi și de acolo și senzația de sufocare. Ar trebui să faci un control ORL. Succes!

| BaiatCuPmareSiMultaS a răspuns:

De cat timp?