E vorba de ridicările de greutăți, atunci acelea stopează creșterea. Dar dacă face restul exercițiilor n-are nici o problemă. Problema e alta dacă începe să i-a suplimente, îi poate afecta sistemul endorcrin la vârsta lui.
Cine te-a informat te-a informat greşit.
Sala nu opreşte creşterea, poate o dezvltă!
De acord cu tine! Ma-m referit la sală de întreţine nu la culturism.Iar de suplimente alimentare sunt contra 100%
Da acum am realizat că ai dreptate.
Suplimentele mi se par o prostie. În afară de faptul că te minți singur punând acei mușchi pe tine...
Muschii aceia nu sunt ca sa te minti pe tine, sunt ca sa-i minti pe ceilalti. Si e ok, societatea oricum se bazeaza pe minciuni. Macar pentru muschii aia tu depui ceva efort, fetele isi dau cu ceva ruj pe botic, un kilogram de fond de ten, putina mascara si ce alte rahaturi mai folosesc ele si abracadabra: au reusit sa minta societatea inca dinainte de a-si parasi locuinta.
Corect!
E vorba de ridicările de greutăți, atunci acelea stopează creșterea. Dar dacă face restul exercițiilor n-are nici o problemă. Problema e alta dacă începe să i-a suplimente, îi poate afecta sistemul endorcrin la vârsta lui.
Mergi cu incredere, eu merg de ceva timp la sala si am mai crescut in inaltime de atunci.
Kanabiss întreabă: