| Eddi2555 a întrebat:

Am 15 ani, 1. 82Metri, 70KG, (fac 16 pe 25 aprilie) si as vrea sa ma apuc de sala. Vreau sa stiu exact daca e bine la varsta asta sa fac sala... unii zic ca nu, altii zic ca da. Nu stiu ce sa mai cred. Va multumesc! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kr5 a răspuns:

E bine nu are cu ce sa te afectezebig grin doar ca iti cresc muschiibig grinlaughing

| K1duTz92 a răspuns:

Cei care nu recomanda "mersul" la sala de la varsta ta sunt aceea care nu au fost in viata lor intr-o sala.Te poti duce linistit, nu ti se va stopa cresterea daca nu vei ridica deasupra capului greutati mari. ( Sfat :daca te apuci, bea regulat lapte pentru intarirea articulatiilor ). Succes!

| OhMyGod a răspuns:

Eu stiu ca la sala e bine daca ai peste 14 ani thinking ...deci este bine sa te duci te acum big grin

| ZOZOKid a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrebi un instructor sau un profesor de sport ce exercitii ai voie sa faci si ce exercitii sunt de evitat.

| onasis1961 a răspuns:

Fă sală fără probleme.Dezvoltarea masei musculare nu încetineşte creşterea.