| MariusNWM a întrebat:

Am 15 ani. Daca consum usturoi si ceapa cate 5-6 zile pe saptamana o sa imi afecteze sanatatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu, dar o sa duhnesti ca naiba!

| Simpatic a răspuns:

Sanatatea nu o sa ti-o afecteze dar usturoiul din cate stiu creste aciditatea stomacului, deci daca ai probleme precum gastrita, ulecer sau reflux gastric, nu lua aceste legume pe stomacul gol si nici nu face abuz de cantitate.
De ce 5-6 ori pe zi? e suficient si 1-2 ori pe saptamana, usturoiul cu siguranta o sa -ti afecteze viata sociala happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, cantitâți rezonabile.

| Bizon95 a răspuns:

Usturoiul e un aliment foarte sanatos si care ajuta serios
insa singura problema e daca iti face fata stomacul, pentru care e un stres... chiar mare, in functie de cat de mult mananci

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Usturoiul este unul din cei mai puternici antibiotici naturali cunoscuți.Contra sucului sau,germenii de răceli, gripe si viroze nu au nici o șansă. Descompune flegma, combate infecțiile, degajează sinusurile, bronhiile si plămânii.Omoară in doar cinci minute cei mai oribili microbi, chiar si pe cei ai leprei, gonoreei, si cangrenei. 1 mg de usturoi are aceiași putere cat 25 de unități de penicilina.
Un stomac sau un ficat in stare buna nu se va revolta niciodată împotriva unui element atât de natural si benefic ca usturoiul.Este recomandat sa nu se consume usturoiul seara, ci in prima parte a zilei. Ceapa poate fi consumata si seara deoarece este recomandata si celor care suferă de insomnii, induce somnul fiziologic.

| Iote a răspuns:

Da, dar in bine. Evident, nu cu tona.

| Dalmore a răspuns:

O sa fii sănătos tun.

| Yurisa a răspuns:

Simt cum miroase intrebarea asta de aici laughing
nu are de ce sa fie rau. Sunt alte alimente consumate zilnic mai nocive: cafeaua, tigarile, zaharul, painea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti vampir da iti afecteaza sanatatea. Insa daca esti om atunci usturoiul+ceala sunt printre cele mai sansatoase legume ce le poti consuma.

| MariusNWM explică:

Ceapa consum de un an si usturoi am incepu sa mananc recent si nu simt sa ma deranjeze cu nimic la stomac.