| Jamelia1 a întrebat:

Salut
Am 15 ani di am 160cm
credeti co sa mai cresc in inaltime? Ce as putea face sa mai cresc putin(sunt fata)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Corpul in sine se mai dezvolta pana pe la 18 ani deci se poate sa mai cresti.Incearca sa practici un sport, voley, inot.Bafta!

| Minnie a răspuns:

Fetele cresc in inaltime pana cand apare menstruatia... Dupa aceea, raman la aceeasi inaltime pe care au avut-o.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Da, se poate să mai crești și ar mai fi nevoie! Eu am 12 ani și am 1. 70!
Corpul uman se dezvoltă până în jurul vârstei de 19-20 de ani. Pentru creșterea în înălțime, trebuie să te înscrii la un curs de volei, înot sau baschet! Și nu uita de alimentația sănătoasă și echilibrată! O zi bună!

| evelin_1888 a răspuns:

Mary sa stii ca fetele cresc in inaltime si dupa ce le vine menstruatia mie mi-a venit la 12 ani si 1 saptamana cand aveam 1. 65 acum am 13 ani jumatate si am 1. 71.
jamelia mai poti creste dar nu cred ca foarte mult(maxim 5 cm)

| mariposa azul a răspuns:

Sigur ca o sa cresti nu complexa, dar nu e important ce inaltime ai e important ce ai in cap si in suflet