La varsta si inaltimea ta nu esti asa slab.
Daca vrei sa castigi in greutate trebuie sa fii atent sa nu o faci doar prin adaugare de grasime, ci prin exercitii fizice.
Nu fi lenes si mergi la sala si fa sport. Eu am 13 ani si ma antrenez binisor dar tot am avut aceeiasi problema ca si tine la 12 ani.
Sa nu mai faci asa ceva, doar nu vrei grasime. Ia si fa muschi, nu grasime. Mergi la o sala si fa exercitii la bicepsi, tricepsi, la picioare daca vrei, si eventual abdomen (nu te sfatuiesc sa faci piept, ca dupa aceea daca te lasi de sala ti se va lasa daca faci piept). Si ai sa veyi ca dupa ce vii de la sala ai sa mananci, si se va vedea la greutate, dar vor cantari muschii nu grasimea. Nu fa prostia sa te ingrasi asa aiurea ca pe urma greu mai scapi de grasime.
Daca nu vrei sa mergi la sala, incepe sa practici un sport (fotbal, handabl, basket, tenis).
Va multumesc pentru sfaturi. Nu m-am gandit sa merg la o sala sa fac exercitii deloc. Va multumesc inca odata!
O zi buna!
Nu e vorba de lenes, dar eu am astm si nu prea am voie sa fac sporturi ca nu ma lasa doctorita...
SingleForOne întreabă: