| Grim32 a întrebat:

Salut, am 15 ani inaltime 1.85 si 85-86 de kg, as vrea si eu sa stiu cum as putea sa-mi definesc "patratzelele" deoarece ele se vad cand incordez, dar normal nu se vad de grasime x(, imi poate cineva recomanda un regim sa mai slabesc? eu mi-am facut recent un abonament la o sala de forta unde lucrez din greu mai ales abdomenul. Help plz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinere incepe cu o alimentatie adecvata apoi incepe sa faci miscare...organizeazati programul si mergi la sala la alergat important e sa faci miscare si ai grija la ce mananci

2 răspunsuri:
| crouch a răspuns:

Daca vrei sa ai patratele nu te ajuta cu nimic exercitiile la abdomen daca ai grasime. alearga la banda pana slabesti si dupa aceea lucreaza la abdomen

| Grim32 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, m-am apucat de atletism si merge treaba cat de cat, in legatura cu alimentatia, mananac orice dar cate putin si mi-a recomandat doctorul de familie un ceai natural care arde tesutul adipos.