| Night2 a întrebat:

Salut, am 15 ani jumate si de la aproximativ 14 ani fara putin mi-au crescut sfarcurile, am inteles motivul "maturitate, bla bla, etc" aproape tuturor prietenilor s-a intamplat asta, dar la ei in maxim 1 an si ceva ~ le-a trecut, s-a facut la loc, iar la mine de 2 ani si ceva tot asa mari au ramas, nici daca le strang nu ma mai doar aia din sfarc si sunt si prea mari. ce pot face?

Dau "funda".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AliinF a răspuns:

Mai taie din ele da-le dreacului

8 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

E de la natura, nu ai ce face. happy
O sa se mareasca si mai mult cand o sa cresti, stai linistita.

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru TreiSurori):

= ))))))) e baiat rolling on the floor)

| TreiSurori a răspuns (pentru GiveMeYourPussy):

Nu stiam....scuze big grin.
Oricum..tot de la natura e big grin

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru TreiSurori):

Da dar tu l-ai speriat acum : )) i-ai spus ca vor creste tot mai mari laughing

| Night2 explică:

Da, sunt baiat = )) in fine, stiti cum scapa? Eram sa uit de un mic amanant, am doar 60 kg ~, asta insemnand slab, si cu sfarcurile alea, dati-va seama se urat e, si cand merg la mare si intru in apa se fac mai mici, adica, se stranga [ aiurea ] pa'n la urma, mai stau ceva timp sau vor ramane asa sauuu trebuie sa merg la doctor?:<.

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru Night2):

Nu te duce la doctor : ) si eu sunt baiat si am trecut prin asta happy credeam ca imi raman si mie asa X_ X dar m-am apucat de facut flotari. si a functionat; ) apucate sa faci asa in fiecare dimineata si seara cate 20 flotari si in cate-va saptamani v-a trecewinking spun asta pe propia experienta happy baftawinking

| Night2 explică (pentru GiveMeYourPussy):

Mersi pentru raspuns, voi face asta, astept si alte metode.

Multumesc anticipat.

| Night2 explică:

Mersi pentru raspuns, astept si alte metode.