| XxxAnonimNecunoscutxxx a întrebat:

Salut.Am 15 ani jumate si fumez de aproape un an.Acum cam in ultimele 2 saptamani am inceput sa am narile uscate sau sa imi curga nasul si nu sunt racit iar de o saptamana simt o iritatie pe gat iar sub MARUL LUI ADAM simt de parca as avea ceva acolo si ma gadila pe gat si imi vine sa tusesc.Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Efectul secundar al tutunului. Poate stii care-s riscurile fumatului, cancer, impotenta, slabire a organismului, carii, etc. Tu te-ai apucat de mic copil sa fumezi cand corpul tau inca nu a fost destul de dezvoltat sa poate lupta cat de cat cu chimicalele care le-ai tras in tine(chimicale din foita tratata cu tot felul de prostii). Du-te de urgenta la medic la ORL. Cu cat mai repede cu atat mai bine. FUGI. Bafta.

| octav005 a răspuns:

Noi nu avem cum sa te ajutam. trebuie sa ai ambitie si voiinta sa renunti la fumat. si atunci iti vei revenii cu siguranta

| MACosmin a răspuns:

Mareste doza de tigari, vezi daca trece