In 2 sapamani jumate nici daca esti Superman nu poti sa faci nimic, fiindca hormonii de crestere trebuiesc stimulati ZILNIC, prin sport, inatand 1-2 ore pe zi, timp de 7 zile si rezultatele se vad abia peste 6 luni!
Nu uita sa mananci zilnic foarte sanatos, cu multe vitamine, fructe proaspete si legume si evident carne, ca hormonii aia sa primeasca hrana si sa functioenze cat mai rapid.
Somnul de noapte este iarasi extrem de important, terbuidn obligatoriu sa dormi de la 10 seara, pana la 6-7 dimineata, fiindca numai numai cand dormim intre 10 seara si 2 noaptea se produc hormonii serotonina si melatonina, care ajuta la buna functionare si dezvoltare a creierului si organelor interne.
Care crezi ca ar putea fi inatimea maxima pe care ași putea o atinge?
Posibil sa mai cresti 5-10 cm dar NUMAI daca faci ce trebuie: adica mananci foarte-foarte sanatos cu multe fructe proaspete si legume variate ZILNIC si carne (pui, peste, curcan, miel, vita, porc, our).
Practicarae ZILNICA a unui sport iti poate stimula hormonii de crestere, dar trebuie sa fie unul din sporturile mentionate aici: inot, baschet, volei, handbal.
SALA nu este recomandata, fiindca inhiba hormonii de crestere. Sala este recomandata NUMAI dupa ce ti se incheie cresterea, adica dupa 20 de ani.
Abia ai 15 ani...eu de la 15 pana la 18 am crescut 20 de cm
Dar ar fi ok sa continui cu înotul ca ajută
Vitaminele și ce mai iei.le iei după sfatul unui medic de specialitate sau după internet ))Hai că acum am citit mai bine și am văzut de tatăl tău că ar avea 1.70...Dar sunt toate șansele să l depășești pe tatăl tău ...chiar și fără medicamente! Succes!
Dar mama ta ce înălțime are?