| CristianCosmin28 a întrebat:

Salut.Am 15 ani si 3 luni si 1.85.Eu am neglijat miscarea pe perioada a8a deoarece m-am pregatit intens pentru evaluare nationala(am intrat la liceu cu media 9.63).Acum sunt pe profilul Mate Info Intensiv si nu prea am atat de mult timp ca sa fac miscare.La ora de sport cam de vreo 3 saptamani cand alerg la ora de sport simt cum m-ar impinge cineva in tibie de parca aceasta s-ar dezmortii iar cand termin exercitiile simt de la jumatatea spatelui in sus intepaturi si o caldura in zona respectiva.Ce credeti ca am? S-ar putea sa fie un semn ca mai cresc dar trebuie sa fac miscare? Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nimic deosebit. Datorita lipsei miscarii, si lipsei suficiente a incalzirii, caci pentru ca nu ai mai miscat timpul de incalzire necesar e mai mare, si probabil ori nu te-ai incalzit cum trebuie, ori ai facut-o prea putin de fiecare data, si atunci au aparut durerile.

| Samariteanul a răspuns:

Apuca-te sa faci sport acasa pentru ca te va ajuta mult mai mult is nu te vede nimeni.Incepe cu putina miscare si incalzire, cauta-ti si muzica de sport potrivita. Dupa incepe cu flota si abdomene(nu prea multe ca e posibil sa faci febra musculara).In cateva sapt vei putea face flotari si abdomene fara probleme.

| costelus323 a răspuns:

Nu prea cred ca are legatura asta cu durerea ta, dar ar fi recomandat sa incepi sa faci miscare, usor cu usor, de la plimbari mai lungi, la gimnastica si chiar alergare, eventual exercitii ( abdomene, flotari, etc).