| elevulcuprobleme a întrebat:

am 15 ani si acum 2 luni aproximativ mi s-au facut pe spate vergeturi rosii.sunt destul de multe si cand le ating sunt ca o mica taietura in piele... nu stiu ce sa fac! ar trebui sa fiu panicat? nu m-am ingrasat mult sa fie asta o problema, am o greutate normala si sunt destul de inalt (undeva la 1.75 si 67kg).Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AtomiculXXX a răspuns:

Mergi la un dermatolog mai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aplică cremă de aloe vera cu colagen și elastină, te-ai dezvoltat dintr-o dată și pielea ta a "plesnit".
Consultă și medicul de familie.
Pa, pa.

| Dilavia a răspuns:

Ori ai slabit dintr-o data, ori te-ai ingrasat dintr-o data. daca nu e nicuna din astea atunci sunt din cauza schimbarilor hormonale.
cumpara-ti o crema cu colagen. e foarte buna sau foloseste aloe vera.
poti sa te duci sa te vada si un dermatolog sa iti recomande el ceva.

| Robi673547 a răspuns:

Nu stiu sigur care e problema dar cred ca e de la crestere, eu am 15 ani si am 1.85 si 69 kg laughing) si sunt gras oarecum O.o. Eu nu am avut vergituri, am avut dureri de calcaie ( clasa 1 ), dureri la genunchi ( acum 2 luni ).