| MrLevy97 a întrebat:

am 15 ani si am o problema cateo data imi vine ameteala f rau nu sa cad de pe picioare dar numi simt corpul sti ce e?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Pare ceva serios. Spune părinților și mergi la un medic.

| Dana211 a răspuns:

E pisibil sa ai glicemia scazuta sau sa fi anemic/anemica. cel mai bine e sa vorbesti cu parintii tai si sa mergi sa iti faci niste analize

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astenie sau probleme cu glicemia.

| OnlineZ a răspuns:

Pai nu iti spun sigur dar sunt 95% sigura ca e lipsa de calciu... spasmofilie; unora li se inclesteaza gura le amortesc mainile.mananca multe fructe legume si ia si niste calciu.parerea mea dar cel mai bine e sa mergi la medic.eu ti-am spus pentru ca si eu patesc ceva de genul

| MrLevy97 explică:

Se poate sa fie din cauza ca stau mai mult la pc si nu prea stau pe afara? a si nu mai zic ca seara ma culc pe la 2 3straight face

| miki_4604 a răspuns:

Lipsa de calciu, ia calciu pentru copii de la tiens-romania.ro este cel mai bun calciu, se asimileaza in proprotie de 95% in 15-20 de mnute