| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

Salut am 15 ani si am o problema mi-am luat tensiunea cu un aparat electric si o aveam 137/92 si sant ingijorat. va rog frumos sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns:

13.7 este o tensiune mare.
Ai face bine sa mergi pana la farmacie si sa ii spui farmacistei.
Si iti va da niste pastilute care se pot lua dupa 14 ani.
Sunt ieftine, si vei vedea dupa 1, 2 ore ca va scadea tensiune.
Nu stiu, poti sa dormi 1 ora, sau poate esti stresat, obosit, ai emotii?
Succes!
Funda?

| BezeaToxica a răspuns:

Vezi ca nu mori, iti zic sigur

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
tensiunea este mare, poate mananci prea sarat? incearca sa reduci sarea, si poti cere parerea unui medi la urgenta..si retentia de apa ridica tensiunea sunt multi factori, apeleaza la un cadru medical.
Sarbatori fericitehappy

| denysuka16 a răspuns:

Nu te ingrijoara deoarece nu e mica dar nici mare e buna pentru varsta ta

| BullyScoholarShip a răspuns:

Anunta salvarea neaparat sau du-te la dispensar la medicu de familie si intrebal dc ai tensiunea mare. Sau eu sti ce cred ca aparatu ala era stricat!

| smokee a răspuns:

Tensiunea e destul de mare, esti stresat? asta poate fi o cauza, dar cel mai bine mergi la un doctor, nu putem sa iti zicem ce ai prin internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
E cam marisoara pentru varsta ta, in rest nu prea ai de ce sa te ingrijorezi.
Esti stresat, obosit, ai emotii, obisnuiesti sa mananci sarat?
Sau probabil si retentia de apa favorizeaza cresterea tensiunii.
Incearca sa ti-o mai iei... vezi cum mai este, iar in functie de asta vei stii daca mergi sau nu la medic.
Craciun fericit!
Te pup!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai motive sa fii ingrijorat, e o tensiune normala.

Întrebări similare