| Hbxtj a întrebat:

Salut, am 15 ani și am papule perlate, știu ca este ceva normal dar vreau sa scap de ele. Am citit de pe un site ca pasta de dinți este eficienta(Este adevărat)? Dacă este adevărat pasta colgate pot folosi? Dacă știti vreun remediu sau ați avut și voi asta în trecut și ați fost la un medic va rog frumos sa îmi spuneți, sa aveți o zi/seara frumoasa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Hbxtj, pasta de dinti e pentru dinti nu pentru penis.
Nu exista un tratament, nu e nevoie de vreun tratament si nu se transmit.
Cei care au probleme psihologice din cauza lor pot opta pentru o interventie chirurgicala.

| Hbxtj explică (pentru seth2016):

Da dar interventia aia costa 1000 de euro, si iti dai seama ca lana o sa fac eu interventia aia e greu sa nu mai fac nici un contact sexual, imi e teama ca fata o sa zica ca am vreo boala sau ceva si intelegi tu!

2 răspunsuri:
| Andresso a răspuns:

La gagica o sa-i placa papulele alea, iti garantez, mai ales cum le va simți.