| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

Salut am 15 ani si as vrea sa stiu si eu daca pot avea probleme cu inima sau daca se face infract la varsta sata. ve intreb pentru ca mi-am luat tensiunea si o aveam 139/71. si m-am speriat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este foarte aproape de 14, este mare pentru vârsta ta.
Este bine să te vadă un cardiolog, să faci un E.K.G. de repaus cât și unul de efort!
Nu te speria că nu faci infarct de acum.
Pa, pa.

| doctorandus a răspuns:

Daca ai malformatie congenitala a inimii poti sa mori la ora de sport, au mai fost cazuri. Atat ca aceste cazuri sunt rare si malformatia ori o ai, ori n-o ai, asa te nasti.

| SasNetRomania a răspuns:

Chiar daca ai probleme cu inima, asta nu inseamna ca mori sau altceva, o sa ai probleme la batranete! totusi iti recomand un consult profesional la Bucuresti pentru a sti exact. posibil cand ti-a luat tensiunea sa fi mancat ceva, emotii, speriat, obosit, ETC!

| asasinkrid a răspuns:

Sunt rare cazurile.Dar nu este exclus.De la un efort dus la extrem, consum excesiv de droguri.Dar stai calm sfatul meu du-te la un doctor sa te consulte

| Gabriel_Panait_1990 a răspuns:

Se citeste 13/7.este bine ca am intrebat-o pe mama care e doctorita.nuti fa griji. funda

Întrebări similare