| bogdan24680 a întrebat:

Am 15 ani si de aproape un an tin un fel de dieta.Am reusit sa slabesc, dar am slabit foarte tare in zona umerilor si au început să mi se vada oasele.Ar trebui sa mai pun kg sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu un nutritionist.
El va sti sa-ti spuna ce sa mananci si ce greutate trebuie sa mentii ca sa fii sanatos.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mănânci de toate, nu dietă.

| Arahide40 a răspuns:

Nu mai tine dieta. e o prostie. trebuie sa ai un stil de viata mai bun nu o dieta, nu ne-ai spus cate kg ai si ce inaltime. deci nu te pot ajuta

| bogdan24680 explică (pentru Arahide40):

Am 48 sau 49 kg si 1.63

| Piotra a răspuns:

Ca sa te mentii in forma, fara sa tii dieta, mananca mai sanatos, lasa dulciurile, sucurile si apuca-te de sala, sau daca nu iti permite timpul fa exercitii acasa : flotari, abdominale, genoflexiuni. Muschii daca nu i lucrezi iti slabesc. Mananca sanatos si fa exercitii : grasimea se va transforma in muschi happy