| Monuk a întrebat:

Salut, am 15 ani si de curand mi-a aparut o umflatura in barbie. Arata ca si cum mi-ar mai creste o barbie si atunci cand o ating ma ustura. In umflatura sunt niste fire ( ori de par ori niste piele ) care atunci cand incerc sa le smulg ma ustura, facandu-mi rana. Va rog ajutati-ma. Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medicul de familie si va stii el/ea unde sa te trimita, in functie de cum arata inflamatia respectiva.
Nu te sfatuiiesc sa pui crema de galbenele pe toate umflaturile, ca sunt cazuri acnd mai tare strica, decat repara.
Cel mai probabil este nevoie de antibiotic daca este infectie, sau incizie chirurgicala.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiWolf a răspuns:

Si eu am avut iti va trece dar pentru linistea ta dezinfecteazal si dai cu crema de galbenele e foarte buna.