| Adrianetc a întrebat:

Am 15 ani si de mic am sternul iesit, am fost la doctor si mi-a spus sa inot pentru a se repara, din punct de vedere financiar nu stau prea bine si nu m-am dus insa mai fac rost de niste bani pentru sala de forta (fac sala de 3 luni) si vreau sa va intreb cum imi mai pot repara pieptul? exista anumite exercitii? fluturari cu gantere sau ceva de genul? astept propuneri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MsGringer a răspuns:

Eu iti spun ca tot mai bine asculti sfatul doctorului.Pana la urma tine de sanatatea ta. Spunele parintilor ca este indispensabil sa faci inot.Crede-ma,eu fac de 9 ani.Si sunt multi la mine in echipa care s-au reglat avand sternul iesit.Trebuie sa faca un efort sa-ti plateasca.Nu e mult, 10 lei ora.Si daca faci de 2-3 ori pe saptamana e foarte bine.