Normal că e de la țigară.
Mai bine lasă țigara e nesănătoasă.
Eu zic să te oprești din fumat, găsește alte lucruri care te fac să te simți bine.
Este un viciu foarte mârșav. Dai bani și te îmbolnăvești. Practic,, arzi banii".
Fumeaza in continuare daca vrei dar sa nu te miri daca simptomele se vor agrava. Spor doar in cele bune
M-am apucat de fumat la 13-14 ani, acum insa regret asta pentru ca desi de 4-5 luni fumez tigare electornica de care nu fac abuz, am inceput sa mai trag cate un fum din tigarile clasice simtind nevoia sa tin o tigare in mana, cred ca nu creeaza dependenta nicotina, cat creeaza placerea de a simti fumul, de a tine tigarea in mana si de a ii impartasi fiecare moment pe care il traiesti ca unui prieten.
Draga, sigur nu e de la tigari poate doar daca esti foarte sensibil la fum. Presupun ca e vorba de o raceala, insa te sfatuiesc sa mergi la doctor sa nu fie vorba de o bronsita care, netratata, poate genera in pneumonie, cum am patit eu, si care eu nu fumam atunci. Sper ca ti-am fost de ajutor intr-o oarecare masura, iti doresc sa te faci bine!