Ti se va face anestezie generala, nu conteaza ca polipii sunt mari, procedura chirurgicala este aceeasi. Dupa interventie ti se vor administra calmante, asa ca durerea va fi suportabila. Multa sanatate!
Salut, frate, pai eu la 4 ani am avut operatie de polipi d'aia ca aveam astm. Pai, iti face o anestezie de nu simti nimic, iti baga niste clesti pe nas si ti scoate , cel putin asa mi sa povestit mie ) dupa operatie.
N-am simtit nimic la 4 ani cand mi-am facut operatia am dormit vreo 6-7 ore... deci durere mare nu e, tot ce trebuie sa faci e sa nu te smiorcai la spital ca tie frica alea alea, fi in **** mea tare sa vezi ca trece
Pai te adoarme si nu prea stiu cu ce aparat ca ma adormit deci...nu stiusi anestezie...cum de care ii care sa te adoarma
Eu la 6 ani am avut asta u ma adormit si chiar am vazut cu ce aparat mi-a scos polipii cu un cleste n-ar ai grija ce mananci dupa scosul polipilor pentru ca o sa te doara gatul vreo 5 zile cand inchiti apa si tot timpul timp de 5 zile deci o sa treaca!
anonim_4396 întreabă:
celmareinvata întreabă: