Eu am 1, 94 si 75 de kg, la inceput adica prin septembrie aveam 69 si de la programul acesta in cateva luni am pus 6 kg pe mine fara suplimente alimentare.
Luni: piept+abdomene
marti:spate + abdomene
miercuri: umeri+trapez
joi: brate( biceps triceps)+abdomene
vineri: picioare+abdomene
sambata-duminica liber.
Si legat de proteine, ce mi-au fost recomandate si mie, au fost : SYINTHA 6, e mai scump dar am auzit ca se vad rezultate. Dar pana le cumperi, poti manca orez, mult orez si cartofi prajiti si dulciuri(chiar daca nu este recomandat dar le arzi la sala)
Bafta incontinuare, si trage tare!
Ms pentru raspuns dar e c-am incarcat programul normal ar trebui miercurea pauza
Omule, daca stai sa te gandesti, bagi o grupa pe saptamana, cand bagi piept iti lucru involuntar tricepsul, iar la spate tricepsul, de aceea lucri lunea si martea doar o grupa, pentru ca joi, sa iti fie odihnite bratele. Si ca sa cresti ai nevoie de odihna, ca sa isi revina muschiul. Dar ma rog, eu ti-am spus programul meu, nu trebuie sa il aplici.
Omule, eu m-am referit la mine, eu am un metabolism cu ardere rapida, eu pot sa mananc orice la orice ora ca nu se depune pe mine. Iar dulciurile si cartofii prajiti si orezul etc au mult carbohidrati, iar eu daca nu mananc excesiv, nu pun pe mine. Fiecare cu parerea lui, deci numai bune
Imi poti da si niste exercitii pentru fiecare grupa
Tu chiar ceri sfaturi cuiva care fac "abdomene" de 3-4 ori pe saptamana? chiar iei in serios ce zice?
apuca-te de sah, iti meriti soarta de copil mic si firav
Strepix întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: