Este foarte bine. Din ce vad eu in poza, esti o fata draguta. Nu ai de ce sa iti faci griji.
Cam In jur de 5 kg maxim Inaltimea din punctul meu de vedere este perfecta Cred ca esti frumoasa Pa
Este foarte bine, nu prea conteaza numarul kg, ci cum arati. Daca tu consideri ca arati bine asa este.
Buna . Eu zic ca arati bine. Nu trebuie' sa mai slabesti, deoarece vei arata ca un batz. Iti sta bine asa. Nu esti grasa la kilogramele pe care le ai.
Ai exact kate kg ar trebui(cu 10 my putin decat cm de peste 1 m la fete), dar daca u consideri ca o parte a corpului tau nu arata exact asa cum ti-ai dori, poti sa faci cateva exercitii. Daca nu ai probleme cu asa ceva... e perfect.Nu-ti face probleme, esti in dezvoltare inca, nu este cazul sa iti faci atatea griji din cauza greutatii tale.
Greutatea corporala nu are legatura cu varsta ci cu inaltimea.Am auzit de la o colega ca inaltimea -10 ii valoarea in kg care la tine ii fix bine esti okey
Te informez ca ai o greutate normala pentru varsta ta! Deci poti sa stai linistita!
Nu stiu, cred ca esti un pic cam mult, cunosc o femeie care are 25 de ani si are doar 55 kg.
aidateiuubesc întreabă:
Capsunica99 întreabă: