anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am 16 ani, 166 inaltime si 56 kg.Este bine sau ar trebui sa mai slabesc? Ms:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Este foarte bine. Din ce vad eu in poza, esti o fata draguta. Nu ai de ce sa iti faci griji.

| baru a răspuns:

Cam In jur de 5 kg maxim Inaltimea din punctul meu de vedere este perfecta Cred ca esti frumoasa Pa

| gabriela a răspuns:

Da, da. e bine!

| Elena1234456 a răspuns:

Este foarte bine, nu prea conteaza numarul kg, ci cum arati. Daca tu consideri ca arati bine asa este.

| Didw a răspuns:

Buna kiss. Eu zic ca arati binebatting eyelashes. Nu trebuie' sa mai slabesti, deoarece vei arata ca un batz. Iti sta bine asa. Nu esti grasa la kilogramele pe care le ai. love struck

| andreiuuutza a răspuns:

Ai exact kate kg ar trebui(cu 10 my putin decat cm de peste 1 m la fete), dar daca u consideri ca o parte a corpului tau nu arata exact asa cum ti-ai dori, poti sa faci cateva exercitii. Daca nu ai probleme cu asa ceva... e perfect.Nu-ti face probleme, esti in dezvoltare inca, nu este cazul sa iti faci atatea griji din cauza greutatii tale.

| ⋆☆•♥ღ♫bubulicky♫ღ♥•☆⋆ a răspuns:

Ai o greutate normala. si eu am 1, 68 si 59 kg...deci.

| Streetboy a răspuns:

Greutatea corporala nu are legatura cu varsta ci cu inaltimea.Am auzit de la o colega ca inaltimea -10 ii valoarea in kg care la tine ii fix bine happy esti okeyhappy

| mecfoy a răspuns:

Te informez ca ai o greutate normala pentru varsta ta!winking Deci poti sa stai linistita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai slabeste...

| annammaryya a răspuns:

E forte bine nu ar trebui sa slabesti, nici prea slab nici prea obez

| spiga92 a răspuns:

Daca u esti cea din poza e foarte bine asa

| ╰☆╮Đoℓℓcє ღSwєєтy ˙·٠•♥ a răspuns:

Nu stiu, cred ca esti un pic cam mult, cunosc o femeie care are 25 de ani si are doar 55 kg.

| LaryLove a răspuns:

Nu, nu trebuie, esti perfecta.

Răspuns utilizator avertizat