| Jovani002 a întrebat:

Salut, Am 16 ani am 1, 83 m si 113 KG sunt baiat vreau sa slabesc dar problema este urmatoare: Nu am ambitie si nici rabdare sa stau sa astept un an si... ma poate ajuta cineva cu slabesc rapid daca as ajunge la 90 KG as fi multumis astept un raspuns va multumesc si

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mergi pe o alimentaţie săracă în calorii,
în care să intre şi mişcare zilnică.
Te pup!

| SufletRece a răspuns:

Buna.
In primul rand iesi cu prietenii pe afara sau daca nu, alearga, fa sport; oricum orice, in afara de calculator...incearca sa raresti daca stai mult.
Probabil stii si tu ca nu trebuie sa mananci paine alba, ca trebuie sa bei apa multa, seara sa nu mananci.
Sunt sigura ca stii toate astea, dar dupa cum ai spus si tu problema este ca nu ai ambitie, nu esti motivat sa slabesti...
In primul rand incearca sa te motivezi, gandidu`te ca avantajele sunt mari daca vei slabi.Incearca sa lupti cu aceasta problema a ta si propune`ti chiar de azi sa faci ceva in privinta asta.
Chiar daca este nevoie de multa rabdare sunt sigura ca vei reusi.Iti trebuie motivatie happy
Mult succes!