| Nicolae10102 a întrebat:

Salut.
Am 16 ani, peste 3 luni fac 17.
Ma complexeaza foarte mult înălțimea.Am 1.72cm
In fiecare seara ma gandesc si imi pare rau ca sunt atât de scund.Inainte m-am jucat foarte mult pe calculator toata noaptea si probabil de asta nu prea am mai crescut...Nu stiu ce sa fac, vreau sa ajung macar la 1.80. Ce e de facut? Vreau sfaturi si daca mi-ati putea da macar un medicament ceva, hormoni de creștere sa ma inalt.Mersi si cel mai bun raspuns primește funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vreau sa ajung macar la 1.80.
Nu se poate.
Ce e de facut?
Nimic.
Ba da, ar fi câte ceva.
---
Lose Body Fat...
Fast Intermittently...
Try an Arginine Supplement...
Reduce Sugar Intake...
Don't Eat a Lot Before Bedtime...
Take a GABA Supplement...
Exercise at a High Intensity...
Take Beta-Alanine and/or a Sports Drink Around Your Workouts.
---
Dar nu este recomandabil să iei hormonul ca supliment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai abia 16 ani, mai ai pana cresti.
Si eu aveam 1.72 cand eram de varsta ta si acum am 1.87
Dar oricum 1.72 e bine.
daca aveai sub 1.60 mai ziceam. da si asa, eu n-as fi vazut asta ca un handicap.

| Emazio a răspuns:

Înălţimea medie a românilor este de 174, 7 cm.
Ca medie, femeile din România (162, 7 cm).
daca chiar vrei sa urmezi drumul asta de inaltare, poti sa iti faci operatie la tibi, iti taie oasele si iti baga niste tije cu care te inalta cativa centimetri.

| AndreiMarian12 a răspuns:

Eu am 16 ani, 1.68 si nu ma plang deloc. chiar sunt foarte bucuros cu inaltimea pe care o am.