In primul rand, proteinele nu te ajuta sa cresti inaltime, dar un sport facut zilnic, te ajuta sa te inalti.
Ma refer nu la mers la sala sa tragi de fiare ci la un sport adevarat, de echipa, unde alergi, sari si lucrezi intens, un sport ca: volei, handbal, baschet.
In orice caz, daca vrei sa faci ceva, acum este ultima ta sansa, pentru ca mai poti crest cativa centimetrii pana pe la 18-20 de ani, dupa care, acolo ramai cu inaltimea.
1 De loc!
2 Consultându-mă cu Ghicitoarea Africa am ajuns la concluzia că mai pui opt la sută la ce ai deja
Ce doamne aveti ma copii de vreti toti sa aveti 2 metri.Crezi ca esti mai interesant sau frumos?
Oricum la noi sunt foarte multe femei minione, forta fizica nu consta in inaltime, inteligenta nu o masori in metri si nici frumusetea corpului nu tine neaparat de inaltime, poti sa fi inalt da gras sau extrem de slab, iar fizionomia sigur nu ti-o schimba.
De aia fetele spun că vor să fie împreună cu băieți înalți, tin minte ca o fată a zis ca nu vrea sa fie împreună cu mine pentru ca sunt mic de înălțime
Pai da ia si tu una de 2 metri ca a vrea sa fie cu tine sigur...
Ai 1m 70 omule la 15 ani ce vrei mai mult? Intelegeam daca era de 1m50 la 18 20 cand deja nu mai cresti da la 1m70 in conditiile in care marea majoritate a fetelor sunt pana in 1m60 65...
E ok pentru vârsta ta. Acuma poti ajunge si la 1, 80 depinde de genetica ta, cat de înalt e tata, bunicu etc
Pot spune ca esti urias; eu am 182, dar aveam 1, 57 la varsta ta. Ar fi cazl sa consumi doar proteine din hrana naturala; nu splimente alimentare proteice. NU UITA: din fasole se asimileaza de 18 ori mai mult calciu, decat din lapte sau produse lactate
Serios? Aveai 1.57 la vârsta mea?
Cum ai crescut asa repede?
Ce ai mancat?
Ce sporturi ai facut?
1. cand deja ajunsesem la 1, 82, am avut o mare iubire cu o dulceata de fata, de 1, 55. 2. La 20 de ani, cand am plecat in armata avea 1, 73 si la terminarea stagiului militar (dupa 2 ani) aveam 178. Pana la 38 de ani am ajuns la 1, 82 (masurat si verificat).
Nu esti prea mic si oricum inca ai sanse sa cresti. Cred ca esti de o inaltime medie. Exista persoane care sunt mult mai mici de inaltime si nu le pasa. Fiecare om se inalta in ritmul lui si pana la un anumit punct.
Carmen133 întreabă: