| Creţu곱슬곱슬한 a întrebat:

Salut.

Am 16 ani..si 1.84 m. Ce greutate este normala pentru inaltimea mea?
Daca am 63 kg este bine?

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teodor555 a răspuns:

Este foarte bine, ar trebui sa ai in jurul lui 68 - 70 kg dar daca esti mai slab nu e nimic rau.

4 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html. Aici poti sa-ti calculezi indicele de masa corporala. Dupa ce o sa-ti introduci greutatea si inaltimea o sa afli ca esti subponderal. Adica esti mai slab decat ar trebui sa fi pentru inaltimea ta. Ar trebui sa ai intre cam 70-75 de kg. Tipul care ti-a raspuns si a zis ca ar trebui sa ai 80-85kg e clar ca sta prost cu orientarea pentru ca la 85 de kg la 1.84 esti gras.

| Creţu곱슬곱슬한 explică (pentru Crisu_7532):

Stiu, mi-am dat seama ca 80\85kg este exagerat de mult.
Multumesc pentru ajutorwinking

| AlinaOneDirection a răspuns:

Buna! Eu am gasit un site unde scrie ca la 1.84 ar fi normal sa ai intre 68-84 kg. Uite site-ul : http://www.kermit.ro/......ltimea-mea

Sper ca te-am ajutat. Funda?:D

| marian9313 a răspuns:

Sall.pai la inaltimea ta trebuie sa ai macar 80\85 de kg parerea mea.Deci..punete otar pe bagat la ghiozdanhappy.

Întrebări similare