| RxDooM a întrebat:

Salut,am 16 ani si am slabit destul de mult in ultima prioada(eram grasut) acum arat ok...DAR se poate si mai bine, adica mai am un strat de grasime de care nu reusesc sa scap.Se apropie vacanta de vara si as vrea sa arat bine de tot.Ce sa fac? Nu vreau neaparat sa slabesc in greutate (am 56 kg si 1.64m)vreau sa transform grasimea aia in muschi.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Fa sport. Acum ca vine vacanta, sigur o sa mai dai jos pentru ca o sa stai mai mult pe afara

| raresandrey a răspuns:

Bănuiesc că e vorba, de pe burtă, tractiuni si flotări toată ziua, dacă nu mergi la sală.

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Eu am inceput sa fac sport prin parc (ma plimb cu rolele) cate 2-5 ore. Coapsele mi s-au intarit (erau prea moi). Dar mananc si frcte si legume mai multe (mananc mai putin de la fastfooduri - McDonald's)

| UzzY475 a răspuns:

Sport tata, mult sport sau ce ai facut si pana acum, apropo chiar ai 16 ani? Eu am 14 si am 1.73, ~60kg si nu ma plang. Cred ca pentru 16 ani esti cam scund oricum la 56 kg la 1.64. Daca vrei sa slabesti "pentru fete", cred ca fetele te vor placea si asa, nu cred ca exista numai fete care se uita doar la muschi.

| GeorgianaMdg a răspuns:

Fa cel putin 30min/zi de exercitii fizice sau du-te la sala happy

| RxDooM explică:

Fac tenis, de aia am slabit, n-are rost sa merg la sala, raman pe ideea de a face acasa

| Neagu_Denis_1999 a răspuns:

Iti spun eu
nu trebuie neaparat sa mergi la sala, trebuie sa faci urmatoarele lucruri
1.cam 4 zile pe saptamana alergi vreo 15-20 minute
2 dupa aceea faci forta care consta in :abdomene cu picioarele puse pe pat vreo 80 apoi spate vreo 50, apoi vreo 10 -15 flotari si asta este o singura serie, trei serii de forta pe zi, minimum

| RxDooM explică (pentru Neagu_Denis_1999):

Nu inteleg partea cu abdomenele puse pe pat si partea cu spatele laughing