| Manin a întrebat:

Am 16 ani si astazi mi-a curs sange din nas, pe langa acest sange din nas mi-a curs un fel de cheag de sange. Se poate ca el sa vina de la creier? Este grav? Poate cheagul sa vina de la creier? E mai bine ca a iesit din organism? Tin sa precizez ca zilele astea am avut o raceala puternica la cap, iar sangele pe nas a venit singur, pur si simplu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ceea ce numesti "cheag" poate fi doar o secretie mucoasa amestecata cu sangele provenit prin ruperea unui mic vas de sange care iriga muncoasa.

Cheagul de sange, odata format pe creier, nu se elimina pe nas --- nu exista un asa miracol!

7 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Nu, puisor, cheagul de sange nu vine de la creier.

Mergi la spital la ORL.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E destul de intalnita sangerarea nazala la raceli. Acel cheag putea fi sange amestecat cu mucozitati.

daca aveai cheaghuri de sange pe creier, in primul rand nu mai vorbeai cu noi pe net, in al doilea rand nu se eliminau pe nas.

| KämŸ966 a răspuns:

Du'te si fa'ti un control ORL.Ar putea fi de la raceala+mucozitati.

| didikitty a răspuns:

Buna draga mea poate ai sinuzita dar cel mai bine mergi la un medic sigur te va ajuta

| Tomagiaro21 a răspuns:

As zice ca te-ai disvirginat laughing dar as mintii. e un proces des intalnit se intampla atunci cand ai nasul infundat sau cand faci efort prea mare (creierul trimite sange organului care are nevoie )

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu se poate ca cheagul sa fi venit din creier, evident nu avea pe unde. El s-a format in nas, din cauza ca sangele a stagnat acolo. Nu conteaza absolut deloc, nu are nici o relevanta ca a iesit din nas.

| giony54 a răspuns:

Nu vine de la creier, ai nasul mai sensibil si fiind racit s-a spart o vena in nas sau poate ca ai facut tensiune si de aceea trebuie sa mergi la medic.