| MiSk a întrebat:

Salut.Am 16 ani si cand ma masturbez incepe sa imi bata foarte tare inima ma emotionez si mi frica sa nu fac infarct, sa lesin sa mi se faca rau si din astea. ce ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și un alt sport "extrem" nu ai găsit să faci?
Dacă nu vrei să faci infarct, fă-ți o prietenă și vezi ce înseamnă dragostea fizică.
Tu trebuie să controlezi organismul, nu el pe tine.
Pa, pa.

| oOSaritaOo a răspuns:

Nu are nimic. oh go on

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Să NU te mai masturbezi!

Oricum, n-am auzit de nimeni care să fi leşinat ( sau să facă infarct, să-i fie rău ) din cauza masturbării - deci, nu vei păţi nimic grav.

| CryChristiAN a răspuns:

Nu este normal.Deja ai o obsesie si pe deasupra este pacat trupesc masturbarea.
O sa-ti pierzi vederea si o sa atragi anxietatea asupra ta daca o sa continui sa te masturbezi. Sfatul meu e sa-ti gasesti ceva util care sa nu te faca sa te mai gandesti la asa ceva.

Totusi, nu vreau ca ''sa te trec prin foc'', dar s-a facut un studiu, cum ca persoanele care fac sex si care se masturbeaza, li se diminueaza sansa de a face un infarct sau atac de cord.

| 4ndr33y a răspuns:

Ba da, poti sa faci infarct daca iti bate asa tare. Lasa-te de prostii pana nu mori!