| Rquw a întrebat:

Salut! Am 16 ani și de aproape 2 săptămâni am o durere ușoară in piept care tot dispare și apare în timpul zilei, nu este permanenta și după cum am zis durerea este mica, de la stomac nu este pentru că nu am arsuri și am luat deja pastile de stomac dar durerea nu a dispărut, la inima presupun că nu pot avea ceva la vârsta mea, nu am niciun fel de alt simptom decât mica durere, de la ce poate fi? Din cauza creșterii sau poziției greșite? Deoarece de multe ori stau cocoșat mai ales la școală. Va rog sa nu îmi dă ți răspunsuri de exemplu du te la doctor! Vă mulțumesc multă sănătate vouă și familiei voastre

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

''Din cauza creșterii sau poziției greșite?''
Categoric NU.
''la inima presupun că nu pot avea ceva la vârsta mea''
Nu neaparat.
Medic la liceu nu aveti?

| Violleta2022 a răspuns:

Medici pe forum nu avem, ghicitori in stele nici atat, iar cum de mers la medic nu vrei, ramane sa stai si sa suferi mai departe, neafland care este cauza durerii.