| Predut_Stefan_1999 a întrebat:

Salut,
Am 16 ani si de un an am intrat ca intr-o depresie.
Nu pot sa realizez ca traiesc si nu pot sa realizez ce se intampla in jurul meu. Poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa fac sau ce as avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este obligatoriu o depresie. Esti la o varsta mai sensibila din viata ta, prin care am trecut cu totii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pare a fi mai degrabă derealizare cauzata de regula de anxietate, ce ai tu se numește monotonie, stare atipica, nu depresie, dar cu siguranță dacă nu schimbi nimic în stilul tău de viata cei ajunge și la depresie.
Apelează la un psiholog sau ieși afara cu colegii /prietenii, distrează-te, ieși afara din casa, fa plimbări frecvente, du-te cu amicii la băi, ștrand, nu te izola de societate.

| Nxnxnwk a răspuns:

În aceeasi situatie ma aflu si eu..nu stiu ce sa zic, iesi cu prietenii pe afara, socializeaza, poate asta te va face sa iesi din starea in care te aflii.
Cel mai probabil este depresia, incearca sa intelegi ce te face sa te simti asa si ce ai putea sa faci în privinta acestui lucru.