| cristinaptx a întrebat:

am 16 ani si de vreo 3 ani am probleme cu transpiratia excesiva cauzata de stres.Acum doua zile am comandat de pe internet antiperspirantul ODABAN si am dat vreo 100 de lei cu tot cu transport.L-am folosit de 2 zile si inca nu vad nici un rezultat,trebuie sa il folosesc mai mult ca sa isi faca efectul? Transpiratia scade treptat? Vreau sa mentionez ca l-am folosit cum scria in prospect, exact asa.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Transpirația este pe locul 2, TU trebuie să combați stresul care te poate și îmbolnăvi.
Consultă dermatologul, lasă produsele minune de pe internet!
Pa, pa.

| Lupas_Sergiu_1993 a răspuns:

Nu prea au efect, dar continua si poate va da rezultate

| sanda_9766 a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa folosesti antiperspirante, deoarece asta e semn ca sunt multe toxine in organism, daca vei face o programa de curatire a organismului mirosul o sa dispara treptat(limfa este intoxicata)