Pai, se poate. Ori el a crescut mai mult( fiindca oamenii cresc in felul lor) ori tu cresti mai putin.
Nu iti fa griji, modul tau de crestere este de vina. Doar te dezvolti mai greu acum. Poate anul viitor vei fi si mai inalta decat el...Cine stie? Si eu am fost exact la fel
Nu neaparat . In general baietii cresc de la 15 ani pana la 21. acel baiat pentru ca are parintii inalti. poti creste cu ajutorul sportului . si nu te ingrijora daca ai 1, 70 + esti ff ok. si nu e din cauza roabelor nu au nici.o legatura.
Nu ai treaba cu acele roabe, ar fi trebuit sa cari foarte multe, pe o perioada lunga de timp, nu o iarna, si eu cand am carat pe la 16-17 ani roabe cu pamant, in timp ce ajutam pe cineva la construirea unei case, am ajuns acum la 1.90 m, deci nu te speria. Fiecare se dezvolta dupa un ritm propriu. Am avut un coleg in clasa a 8-a care era cel mai mic de statura din clasa, si in urma cu cateva luni cand l-am intalnit m-am speriat de cat a crescut. Daca vrei sa te mai dezvolti in inaltime, poti practica baschetul; e un lucru cunoscut si dovedit, ca jocul de baschet iti poate adauga ceva in inaltime, unde mai pui ca e si sanatos sa faci sport.
Cat despre "halteristi" ( apropo se zice "halterofili" ), ei ridica zeci-sute de kg in decurs de cativa ani, nu roabe de zapezi de cateva kilograme in cateva saptamani. Nu iti mai fa probleme.
Mindfulness întreabă: